sunnuntai 19. lokakuuta 2008

tilaa Aku Ankka

Aku Ankka lehden voi nyt tilata erikoistarjouksessa kahdeksan kuukauden lehdet viiden kuukauden hinnalla. Niistä saa siis kolme kuukauttta ilmaiseksi. Tällaisia tarjouksia Aku Ankasta on aina silloin tällöin tarjolla uusille tilaajille. Itsekin olen tilannut Aku Ankan kerran tuollaisen tarjouksen kautta. Silloin tilasin sen lahjaksi ja sain kolme kuukautta kaupan päälle.

Lehtien mukana tuli myös kovakantinen kirja Ankkalinnan alamaailma, jossa kertomuksia vuoden 2007 Aku Ankoista, joissa esiintyy jotain rikollista toimintaa. Mukava lisä uudelle tilaajalle, koska todennäköisesti viime vuoden numerot eivät ole vielä hyllyssä ja sai oikein mukavasti lisälukemista. Suurimmassa osassa seikkailee tietenkin Karhukoplan veljekset, mutta myös muita tarinoita on tuohon erikoisjulkaisuun mahtunut.

Ankkalinnan Alamaailman lisäksi tilaukseen piti tulla mukaan muutama Roope Sedän taskukirja, mutta sitä ei heti näkynyt. Soitin Sanoma Magazinesin asiakaspalveluun ja heti sanoivat lähettävänsä sen heti miten. Roope Sedän piti tulla, kun ensimmäinen lasku oli maksettuna. Saa nähdä koska se mahdollisesti tulee, koska vielä parin viikon jälkeen en ole sitä nähnyt. Tuossa tarjouksessa joka nyt on voimassa pitäisi tulla joku yllätyslahja, jota ei ole erikseen mainuttu. Onkohan se sama Ankkallinnan Alamaailma kirja, jonka mekin olemme saaneet? Netin kautta tilaaminen on joka tapauksessa kannattavaa, koska se on helppoa ja nopeaa. Myös lehden peruuttaminen onnistuu netin kautta Sanoma Magazinesin sivuilla. Tämä antaa siis mahdollisuuden kokeilla tilaa Aku Ankka ja muita lehtiä helposti, ilman sen suurempia sitoumuksia.

Ei kommentteja: