tiistai 9. syyskuuta 2008

Aku Ankka lehti

Aku Ankka on ollut suosituimpia lehtiä Suomessa jo vuosikymmenten ajan. Joka keskiviikko ilmestyvä lehti kiinnostaa niin nuoria kuin vanhempiakin lukijoita vuodesta toiseen. Aku Ankka on loistava keräilykohde ja niitä varten on saatavissa hyvät kovakantiset kansiot joihin voit helposti kerätä kaikki puolen vuoden aikana tulleet Aku Ankka lehdet kätevästi.

Aku Ankkaa lukee kaiken ikäiset ihmiset, jotka vain lukutaidon omaavat. Aku asuu Ankkalinnassa yhdessä veljenpoikiensa Tupun, Hupun ja Lupun kanssa. Aku Ankalla on kitsas ja maailman rikkain setä nimeltään Roope Setä, joka aina uhkaa jättää Akun perinnöttömäksi, jos tämä ei suostu hänen tarjoamiin töihinsä. Yleensä Roope-Sedän Akulla teettämät työt ovat raskaita ja selvästi alipalkattuja. Ja Aku vielä usein epäonnistuu tarinoissa Roope Sedän tarjoamassa työssä. Omia mokiaan Aku Ankka joutuukin monesti korjailemaan sarjakuvan viimeisessä kuvassa Roope-Sedän vahtiessa vieressä. Näistä kaikista mielenkiintoisista kommelluksista voit lukea Aku Ankka lehti sarjakuvasta, joka ilmestyy kotiisi joka viikon keskiviikkona. Kannattaa lukea, koska tämä on oikeasti hauskaa luettavaa.

Ankkalinnassa on myös muita asukkaita kuten Iines Ankka, Hannu Hanhi, Pelle Peloton, Kulta-Into Pii, Karhukopla ja monia muita. Usein kaupungissa vierailee myös noita Milla Magia, joka havittelee Akun Roope-Sedän ensimmäistä kultakolikkoaan, jotta saisi sulattaa sen ja tehtyä siitä voimakkaan taika-amuletin itselleen.

Tilaa Aku Ankka jo tänään, jotta voit nauttia itsesi ja lastesi kanssa Suomen parhaimmasta ja suosituimmasta sarjakuvalehdestä.

Ei kommentteja: